Podium voor Zwoegers

Podium voor Zwoegersleden in Ready2race

Ready2Race, een initiatief van de KNWU en Jumbo-Visma, biedt wielrenners de mogelijkheid om laagdrempelig deel te nemen aan een wielerwedstrijd. Iedereen kan deelnemen op zijn of haar niveau door indeling in verschillende klassen. Twee leden van TWC De Zwoegers, Roy Franssen en Tim Struijk, lieten zich al van hun beste kant zien in klasse 3 op het circuit van het Snelle Wiel in Hapert. En met succes. Dankzij goed teamwerk sprintte Roy daar naar de 2de plaats.

De volgende “afspraak” was op 9 juni in Sittard. Daar deden niet alleen Roy en Tim mee, maar ook Marc en Iris Noten. De laatste in de damesklasse 4. Daar eindigde zij op een voortreffelijk 4de plaats. De heren haalden opnieuw het podium. Roy sleepte er met een machtige sprint nu wel de eerste plaats in de wacht. En Marc Noten mocht ook van een geslaagd debuut spreken met zijn 3de plaats. Ook nu weer stond goed teamwerk aan de basis van het succes.

Op 7 juli was het weer raak. Ook nu was Sittard de plaats van de wedstrijd. Na een dikke drie kwartier stond er weer iemand van onze club op het hoogste podium. Dit maal was het Marc Noten die met een dikke minuut voorsprong de zege binnen haalde, mede dankzij prima afstopwerk van Tim en Roy. Die moesten deze keer genoegen nemen met respectievelijk plaats 4 en plaats 6. Na drie wedstrijden kunnen we gerust spreken van een geslaagde missie van deze drie clubleden. In alle drie de ritten werd het podium gehaald. Dat is een excellente score. Nog een te gaan in september en ook dan hopen zij weer op een podiumplaats.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top