Sinds 1974

Groepsfoto

Emmelshausen 2023

De laatste jaren gaat een groep van de Zwoegers voor enkel dagen de Eifel in voor het betere klimwerk. Plaats van bestemming: Hotel Munster in Emmelhausen im Hunsrück. Alhoewel het fietsen centraal staat, is de sociale component minstens zo belangrijk. Dat blijkt wel uit de foto's, waar" bier und fressen" prominent aanwezig zijn.

Verslag wielertrip Zwarte Woud 2017 5

Reisverslagen juni 2017: Zwoegers 2 naar het Zwarte Woud

Omdat het in 2016 zo goed is bevallen bezocht zwoegers 2 in juni 2017 opnieuw deze regio. Wat zeg ik; niet alleen de regio, maar ook exact dezelfde locatie namelijk in het hotel van Hildegard & Claus-Peter Käfer, gelegen in Ballrechten-Dottingen. Dit jaar is de groep wat kleiner namelijk 12 man Patrick had alles weer prima geregeld, tot en met de auto-indeling en reisadviezen toe. De belevenis van deze trip zijn ook dit keer door Anton aan het papier toevertrouwd

Highlights Zw 2 in slagorde bij het Titensee

Reisverslagen 2016: Zwoegers 2 naar het Zwarte Woud

Juni 2016 verkaste een grote groep renners van Zwoegers 2 voor een dag of vier naar het Zwarte Woud. Plaats: Ballrechten-Dottingen. Doel: klimwerk oefenen. In het dagjournaal kun je lezen of dat klimwerk door iedereen goed is verteerd,

Verslag Vogezen 2015 2

Reisverslag Vogezen 2015

Van 19-06 tot 222-06-2015 toog opniieuw een groepje zwoegers naar de Vogezen. Plaats van handeling Colombotte, een klein dorpje in noordoost Frankrijk. Na een gedegen organisatorische voorbereiding door Guido, trok het peloton enkele dagen de Vogezen in. Peter Peerlings tekende de plussen en minnen van deze expiditie voor uw op.

Spa

Hel van Spa

Vrijdag 20 april en zaterdag 21 april 2012 waren door een 17 Zwoegers reeds maanden van te voren rood-omcirkeld in hun wieleragenda. Uiteindelijk stonden er vrijdag ’s morgen om 08.00 uur bij de 5-sterren friettent van Davy C. te P. slechts 9 zwoegers gereed voor de start voor een dagje Spa en omgeving. Peter Vos maakte daar het volgende verslag van.

Spa

Jean Nelissen Classic 2014

Jaarlijks organiseert de Driebergse Tourclub (DTC) bein juni in het noorden van Luxemburg de Jean Nelissen Classic.. Een van de zwaarste tochten in de Benelux met veel hoogtemeters. De ATB-groep van de Zwoegers had deze tocht elk jaar op haar programma staan. In 2014 besloot ook een tiental wegrenners aan te sluiten om eens kennis te maken met het Luxemburgse landschap. Hoe dat door deze leden is ervaren kun je lezen in bijgaand verslag.

Riesverslag Op de top van de Hohneck

Reisverslagen 2009: met Zwoegers 1 naar Plombières-les-Bains in de Vogezen.

Op 24 mei 2009 ging de groep op pad naar de Vogezen. Verblijfplaats sportherberg "Le Gros Chéne" , eigendom van Anita en Michel Snel. Michel was destijds een Grand Fondo rijder in de ploeg van Veltec. Hoe we ons daar hebben vermaakt, maakt het verslag duidelijk.

Reisverslagen 2007 Op de top van de Galibier

Reisverslagen 2007: Zwoegers 1 naar Les Ougiers aan de voet van de Alpe d’Huez

In mei 2007 vertrok Zwoegers 1 met een man of zeven naar het zuiden van Frankrijk. 4 dagen klimwerk op en rondom de Alpe D'Huez. Hoe het de lieden is vergaan, lees je in onderstaand verslag.

Scroll naar boven