Reisverslagen 2007 Op de top van de Galibier

Reisverslagen 2007: Zwoegers 1 naar Les Ougiers aan de voet van de Alpe d’Huez

In mei 2007 vertrok Zwoegers 1 met een man of zeven naar het zuiden van Frankrijk. 4 dagen klimwerk op en rondom de Alpe D'Huez. Hoe het de lieden is vergaan, lees je in onderstaand verslag.

Verslag Alpe D’Huez 2007
Riesverslag Op de top van de Hohneck

Reisverslagen 2009: met Zwoegers 1 naar Plombières-les-Bains in de Vogezen.

Op 24 mei 2009 ging de groep op pad naar de Vogezen. Verblijfplaats sportherberg "Le Gros Chéne" , eigendom van Anita en Michel Snel. Michel was destijds een Grand Fondo rijder in de ploeg van Veltec. Hoe we ons daar hebben vermaakt, maakt het verslag duidelijk.

2009:Zwoegers 1 naar Plombières-les-Bains in de Vogezen.
Highlights Zw 2 in slagorde bij het Titensee

Reisverslagen 2016: Zwoegers 2 naar het Zwarte Woud

Juni 2016 verkaste een grote groep renners van Zwoegers 2 voor een dag of vier naar het Zwarte Woud. Plaats: Ballrechten-Dottingen. Doel: klimwerk oefenen. In het dagjournaal kun je lezen of dat klimwerk door iedereen goed is verteerd,

[
2016: Reisje naar het Zwarte Woud
Groepsfoto

Emmelshausen

De laatste jaren gaat een groep van de Zwoegers voor enkel dagen de Eifel in voor het betere klimwerk. Plaats van bestemming: Hotel Munster in Emmelhausen im Hunsrück. Alhoewel het fietsen centraal staat, is de sociale component minstens zo belangrijk. Dat blijkt wel uit de foto's, waar" bier und fressen" prominent aanwezig zijn.

Scroll naar top