Sinds 1974

Welkom op de Club 2021 RACE Flyer pdf

Welkom op de club

Fietsen kan eenvoudig in je eentje of samen met vrienden of collega’s. Maar wil je vaker fietsen, je fietstechniek verbeteren of nieuwe routes ontdekken? Dan is misschien een wielervereniging iets voor jou. Er is niet alleen veel kennis aanwezig, je kunt er altijd samen met anderen fietsen. Andere voordelen aan het fietsen bij een vereniging, waar je misschien nog niet aan gedacht hebt:

  1. Nooit meer alleen een bandje wisselen of stoempen tegen de wind
  2. Veilig fietsen leer je in een groep
  3. Stok achter de deur
  4. Vrijblijvend kennismaken

Voor iedereen een geschikte groep

Bij onze vereniging is er voor ieder wat wils. De club rijdt in verschillende groepen met een maximale groepsgrootte van 15 personen. De gemiddelde snelheden variëren van minimaal 32 tot maximaal 40 kilometer per uur. Dat is afhankelijk van de groep en de afstanden van het wegprogramma. Die afstanden variëren tussen 60 kilometer aan het begin van het seizoen tot 100 kilometer in het “hoogseizoen”. De groepen fietsen op elke zondagmorgen en starten vanaf begin maart om 9:30 en na ingang van de zomertijd om 9:00 uur. Door de week zijn er trainingsritten met groepjes renners, maar die vinden buiten het programma van de club plaats.

Fiets vrijblijvend mee

Twijfel je nog of het fietsen bij een vereniging iets voor jou is? Bij onze vereniging kun je vanaf 19 maart gratis meefietsen én zijn jij en je fiets tot 500 euro verzekerd, mocht er een ongelukje gebeuren.

Informatie en aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je aan via www.fietssport.nl/clubs/111112 . Meer informatie over onze club vind je op de pagina “clubinfo” van deze website

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven