Sinds 1974

Meer resultaat met sponsoren

icon sponsor e1470357846304

Sponsoren zijn belangrijk voor een sportclub. Daarom zijn wij zeer dankbaar dat bedrijven bereid zijn om onze club financieel te ondersteunen. Dankzij deze steun kunnen wij de leden clubkleding aanbieden. Bij onze wegritten kunnen wij daarmee zowel de club als de sponsoren op uniforme wijze presenteren. Wie onze sponsoren zijn en waar zich mee bezighouden, hebben wij hierna uiteengezet.

Onze sponsoren en hun activiteiten

cyclewear bijgesneden logo zwartCyclewear voor al uw fietskleding

Dat bestaat uit het verkopen van fietskleding en accessoires. Cyclewear.eu werd opgericht in 2005 en staat garant voor een goede service en kwaliteit. Omdat zij hun producten rechtstreeks bij de fabrikant aankopen, beschikken zij over een zeer ruim assortiment en kunnen zij producten aanbieden tegen de scherpste prijzen. Zij beschikken over een ruime showroom (800m2) waar u steeds terecht kan voor professioneel advies of de kledij kunt passen. Tevens is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen.

02_Beelen_logo_verkleindBetrouwbare partner in bouwprojecten

Beelen Dakdekkers verzorgt alle bitumineuze en kunststof platte daken. Of het nu gaat om nieuwe daken, renovaties, herstelwerkzaamheden of het onderhoud van daken, Beelen Dakdekkers realiseert al uw dakwensen. Door het gebruik van de nieuwste technieken, jarenlange ervaring en het streven naar hoogwaardige kwaliteit kan Beelen Dakdekkers u optimaal van dienst zijn. Beelen Dakdekkers is erg flexibel, heeft de kracht om snel op uw vraag te kunnen inspelen en zorgt voor een korte uitvoering. We denken tot in de puntjes met u mee, om op deze manier samen uw dak geheel naar wens te realiseren.

logo Bomacon

Vakwerk in verspaning

Flexibiliteit is troef in de metaalsector. Dat past van nature bij Bomacon. Vakmanschap staat hoog in het vaandel, want zonder kennis geen kwaliteit. Ze delen onze expertise in grootverspaning graag met hun klanten. We zijn creatief en denken actief mee, bij voorkeur al vanaf de ontwerpfase. In samenwerking met de opdrachtgevers bieden zij een passend antwoord op de vraag naar korte levertijden, kleine ordergroottes en een hoge bestelfrequentie.

Roycon installaties BV

Alles onder één dak filosofie

Roycon is een dynamisch bedrijf dat zich richt op de aanleg en het onderhoud van ver­war­mings-, luchtbehandelings- en koelinstallaties. Ook loodgieterswerk­zaam­he­den be­horen tot hun activiteiten. Zij verzorgen en onderhouden technische in­stal­laties in gebouwen, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid voor jaren gegaran­deerd zijn.

logo-nl Helmets Fashion

Gericht op kwaliteit

Helmets Fashion levert fiets- en skihelmen, e--bikes (met een eigen testcentrum) thermokleding en fiets- en skibrillen. Ze hebben wel niet het grootste assortiment, maar richten zich primair op kwaliteit.

Logo café restaurant de Wielerbaan

De Wielerbaan en Brasserie - Grand café LATOUR

De locatie voor feesten, partijen, bruiloften, verenigingsavonden of -middagen, enzovoort. Of natuurlijk voor een gezellig borreltje aan de bar, een lekkere maaltijd, een goed gesprek of een potje kaarten. In de zomer voor een lekker rustig drankje op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Een ideale plek voor een start, rust of eind post van uw fiets- of wandeltocht. In de schitterende zaal is het ook mogelijk om een bedrijfsborrel, koffietafel, vergadering, presentatie of receptie te organiseren.

Scroll naar boven