Nieuws

Mijl van Mares

Net naast het podium in de Mijl van Mares

Na enkele jaren door Corona vervallen edities, stond op zaterdag 31 juli 2022 de 59ste Mijl van Mares op het programma. Ook enkele Zwoegers gingen van start om te strijden voor de Grote prijs van Cranendonck. In de laatste editie waren wij zeer succesvol. In de Grote prijs van Cranendonck behaalden we twee podiumplaatsen en … Net naast het podium in de Mijl van Mares Lees verder »

Lees verder
Mendig-Budel

Deelname SWAC-tocht Mendig-Budel en Budel-Waldfeucht-Budel

De wielertoertocht Mendig-Budel wordt elk jaar verreden op de 1e zaterdag in juli. Corona gooide al twee jaar roet in het eten en bleef de agenda in 2020 en 2021 leeg. Maar voor de editie van 2022 kreeg de organiserende stichting toch voldoende aanmeldingen om de tocht doorgang te doen vinden. En zo stonden er … Deelname SWAC-tocht Mendig-Budel en Budel-Waldfeucht-Budel Lees verder »

Lees verder
Podium voor Zwoegers

Podium voor Zwoegersleden in Ready2race

Ready2Race, een initiatief van de KNWU en Jumbo-Visma, biedt wielrenners de mogelijkheid om laagdrempelig deel te nemen aan een wielerwedstrijd. Iedereen kan deelnemen op zijn of haar niveau door indeling in verschillende klassen. Twee leden van TWC De Zwoegers, Roy Franssen en Tim Struijk, lieten zich al van hun beste kant zien in klasse 3 … Podium voor Zwoegersleden in Ready2race Lees verder »

Lees verder
IMG 20220712 WA0001

Iris Noten wint de omloop van Lozen

Op zondag 10 juli vond in het Belgische Lozen weer de jaarlijkse “kermis-koers” plaats. Een wielerwedstrijd voor sportieve wielrenners zonder licentie. Bij de dames deed Iris Noten, ons vrouwelijk lid van van de club, mee en met een voortreffelijk resultaat. Ze bevestigde haar goede vorm en reed iedereen uit de wielen, door als eerste over … Iris Noten wint de omloop van Lozen Lees verder »

Lees verder
NTFU Welkom-op-de-Club-

NTFU-actie “Welkom op de club”

Ook wij doen mee aan de de NTFU actie “Welkom bij de club”. Rijden bij een club betekent onder andere nooit meer alleen een bandje wisselen of stoempen tegen de wind, plus nog 3 redenen waarom je bij onze vereniging moet gaan fietsen. Nu de meeste maatregelen niet meer nodig zijn, is het hét moment … NTFU-actie “Welkom op de club” Lees verder »

Lees verder
start road 2

Start nieuw wegseizoen 2022

Nieuwe wegseizoen 2022 gaat beginnen Eindelijk is het weer zover. TWC De Zwoegers gaat op 6 maart van start met haar wegprogramma. Hopelijk kunnen wij dit jaar wel een volledig programma afwerken. Want in 2020 en 2021 bleef er door de Corona maatregelen maar een half wegseizoen over. Voor elke groep (in totaal 4) hebben … Start nieuw wegseizoen 2022 Lees verder »

Lees verder
Scroll naar top