Nieuws

Raeday2race Het podium

Podium voor Zwoegersleden in Ready2race

Ready2Race, een initiatief van de KNWU en Jumbo-Visma, biedt wielrenners de mogelijkheid om laagdrempelig deel te nemen aan een wielerwedstrijd. Iedereen kan deelnemen op zijn of haar niveau door indeling in verschillende klassen. Twee leden van TWC De Zwoegers, Roy Franssen en Tim Struijk, lieten zich al van hun beste kant zien in klasse 3 … Podium voor Zwoegersleden in Ready2race Lees verder »

Lees verder
Welkom-op-de-Club-

NTFU-actie “Welkom op de club”

Ook wij doen mee aan de de NTFU actie “Welkom bij de club”. Rijden bij een club betekent onder andere nooit meer alleen een bandje wisselen of stoempen tegen de wind, plus nog 3 redenen waarom je bij onze vereniging moet gaan fietsen. Nu de meeste maatregelen niet meer nodig zijn, is het hét moment … NTFU-actie “Welkom op de club” Lees verder »

Lees verder
start road 2

Start nieuw wegseizoen 2022

Nieuwe wegseizoen 2022 gaat beginnen Eindelijk is het weer zover. TWC De Zwoegers gaat op 6 maart van start met haar wegprogramma. Hopelijk kunnen wij dit jaar wel een volledig programma afwerken. Want in 2020 en 2021 bleef er door de Corona maatregelen maar een half wegseizoen over. Voor elke groep (in totaal 4) hebben … Start nieuw wegseizoen 2022 Lees verder »

Lees verder
Nieuws ATb-tocht 2021

Geslaagde ATB-tocht TWC De Zwoegers

Op zondag 12 december organiseerde onze club voor de 20ste keer haar jaarlijkse ATB-klassieker. Lang was het onzeker of de tocht wel doorgang kon vinden. De corona-maatregelen dwongen tot aanpassingen van het draaiboek, maar uiteindelijk konden we binnen de geldende maatregelen en vergunning onze tocht organiseren. Dat betekende wel dat alle activiteiten, zoals het inschrijven … Geslaagde ATB-tocht TWC De Zwoegers Lees verder »

Lees verder
ATB-tocht TWC De zwoegers gaat door

ATB-tocht TWC De Zwoegers gaat door

TWC de Zwoegers heeft van de autoriteiten groen licht gekregen voor haar jaarlijkse ATB-tocht. En daar zijn we blij mee. Al maanden is de wielerclub bezig met het organiseren van hun jaarlijkse ATB-tocht. Vorig jaar kon hun tocht vanwege de Corona lockdown niet doorgaan. Ook dit jaar was het allemaal onzeker vanwege de Corona-perikelen. Maar … ATB-tocht TWC De Zwoegers gaat door Lees verder »

Lees verder
Presenteert en bedankt sponsoren

Zwoegers presenteert en bedankt haar sponsoren

Op vrijdag 19 november hield TWC De Zwoegers een door corona verlate ledenvergadering. Die stond vooral in het teken van de ATB-tocht op 12 december. Dat bood het bestuur tevens de gelegenheid om de sponsoren die vanaf 1 januari 2021 zich met ons hebben verbonden in het zonnetje te zetten. Dat zijn: Cyclewear in Achel … Zwoegers presenteert en bedankt haar sponsoren Lees verder »

Lees verder
Scroll naar top