Nieuws

Nieuws ATb-tocht 2021

Geslaagde ATB-tocht TWC De Zwoegers

Op zondag 12 december organiseerde onze club voor de 20ste keer haar jaarlijkse ATB-klassieker. Lang was het onzeker of de tocht wel doorgang kon vinden. De corona-maatregelen dwongen tot aanpassingen van het draaiboek, maar uiteindelijk konden we binnen de geldende maatregelen en vergunning onze tocht organiseren. Dat betekende wel dat alle activiteiten, zoals het inschrijven … Geslaagde ATB-tocht TWC De Zwoegers Lees verder »

Lees verder
ATB-tocht TWC De zwoegers gaat door

ATB-tocht TWC De Zwoegers gaat door

TWC de Zwoegers heeft van de autoriteiten groen licht gekregen voor haar jaarlijkse ATB-tocht. En daar zijn we blij mee. Al maanden is de wielerclub bezig met het organiseren van hun jaarlijkse ATB-tocht. Vorig jaar kon hun tocht vanwege de Corona lockdown niet doorgaan. Ook dit jaar was het allemaal onzeker vanwege de Corona-perikelen. Maar … ATB-tocht TWC De Zwoegers gaat door Lees verder »

Lees verder
Presenteert en bedankt sponsoren

Zwoegers presenteert en bedankt haar sponsoren

Op vrijdag 19 november hield TWC De Zwoegers een door corona verlate ledenvergadering. Die stond vooral in het teken van de ATB-tocht op 12 december. Dat bood het bestuur tevens de gelegenheid om de sponsoren die vanaf 1 januari 2021 zich met ons hebben verbonden in het zonnetje te zetten. Dat zijn: Cyclewear in Achel … Zwoegers presenteert en bedankt haar sponsoren Lees verder »

Lees verder
In Roubaux halverwege

Gastel-Roubaix en weer terug

Enkele leden van de club hebben de smaak te pakken van het fietsen over grote afstanden. Vorige jaar reden enkele leden al een XXL-versie van La Doyenne over 432 kilometer. Dit jaar gingen ze daar nog eens overheen met een tocht naar le Vélodrome André Pétrieux in Roubaux. William Kissen, Henk van den Hurk en … Gastel-Roubaix en weer terug Lees verder »

Lees verder
Home Nieuwe_outfit_de_Zwoegers 2021-2024

Zwoegers in 2021 in nieuwe wielerkleding

Van 2015 tot en met 2020 hebben de Zwoegers gereden in wielerkleding met La Marquise als hoofdsponsor. De sponsorovereenkomst stopte eind 2020 na 5 jaar. De club ging begin 2020 op zoek naar nieuwe sponsoren. Dat verliep voorspoedig. In plaats van 1 sponsor, hebben wij voor de periode 2021 tot en met 2024 de volgende … Zwoegers in 2021 in nieuwe wielerkleding Lees verder »

Lees verder
Scroll naar top