Sinds 1974

Nieuws

John met zijn jubileumcadeau e1690215019334

John Beerten gehuldigd voor 25ste deelname Mendig-Budel

Ook in 2023 organiseerde SWAC de inmiddels legendarische “monstertocht” Mendig-Budel. En wel voor de 25ste keer. Onder niet al te beste omstandigheden kregen en de deelnemers dit jaar 245 km voor hun kiezen. Ook diverse leden van de Zwoegers waren dit jaar weer present. We noemen John Beerten, William Kissen, Jan Thijs, Ernst Dullemeijer, Freddy … John Beerten gehuldigd voor 25ste deelname Mendig-Budel Lees verder »

Lees verder
IMG 20230722 WA0001

Henk en Giovanni deden de IJselmeer challenge

Op zondag 2 juli hebben Henk en Giovanni deelgenomen aan de IJsselmeer challenge. Een tocht van 300km rond (zoals de naam al zegt) rond het IJsselmeer. Start en aankomst was voorzien in Lelystad. Men kon voor de lange versie (300 km) vertrekken tussen 6u en 7u30. Het gros van de deelnemers had duidelijk voor 6u … Henk en Giovanni deden de IJselmeer challenge Lees verder »

Lees verder
Groepsfoto Emmelshausen 2023

De Zwoegers op hoogtestage in Emmelshausen

Tekst Peter Vos Medio juni 2023 trokken maar liefst 13 Zwoegers naar Emmelshausen in Duitsland. In dit kleine dorpje, prachtig gelegen tussen de Moezel en de Rijn, hadden ze een half hotel afgehuurd dat 5 dagen lang hun rennerskwartier vormde. Emmelshausen ligt midden in het Hunsruck-gebied, niet ver van het bekendere Cochem en Boppard. Het … De Zwoegers op hoogtestage in Emmelshausen Lees verder »

Lees verder

Welkom op de club

Fietsen kan eenvoudig in je eentje of samen met vrienden of collega’s. Maar wil je vaker fietsen, je fietstechniek verbeteren of nieuwe routes ontdekken? Dan is misschien een wielervereniging iets voor jou. Er is niet alleen veel kennis aanwezig, je kunt er altijd samen met anderen fietsen. Andere voordelen aan het fietsen bij een vereniging, … Welkom op de club Lees verder »

Lees verder
Mijl van Mares

Net naast het podium in de Mijl van Mares

Na enkele jaren door Corona vervallen edities, stond op zaterdag 31 juli 2022 de 59ste Mijl van Mares op het programma. Ook enkele Zwoegers gingen van start om te strijden voor de Grote prijs van Cranendonck. In de laatste editie waren wij zeer succesvol. In de Grote prijs van Cranendonck behaalden we twee podiumplaatsen en … Net naast het podium in de Mijl van Mares Lees verder »

Lees verder
Scroll naar boven